Samsung Anycall L258, anuntat oficial pentru Hong Kong

1.740 ori
<b>Samsung Anycall L258, anuntat oficial pentru Hong Kong</b>Samsung tocmai a anuntat faptul ca noul sau telefon candybar Anycall L258 va fi lansat in Hong Kong, dar speram ca acesta sa poposeasca in curand si pe tarmuri europene. L258 are un design softisticat, datorita culorii sale negre si a accentelor metalice...

Samsung tocmai a anuntat faptul ca noul sau telefon candybar Anycall L258 va fi lansat in Hong Kong, dar speram ca acesta sa poposeasca in curand si pe tarmuri europene.

L258 are un design softisticat, datorita culorii sale negre si a accentelor metalice cu care soseste. Avem de-a face cu un telefon competitiv care se va incadra perfect in piata mid-range a telefoanelor mobile. Noul Samsung ofera norocosilor din Hong Kong conectivitate tri-band GSM/GPRS, plus un display QVGA touchscreen, o camera de 2 megapixeli, radio FM, bluetooth stereo si un slot pentru carduri microSD.

Evident, terminalul va fi pus in vanzare cu numeroase softuri preinstalate, cum ar fi un music player, un browser Openwave si sistem de recunoastere a scrisului de mana. L258 va fi disponibil, deocamdata in Hong Kong la pretul de 280 de dolari. Noul Samsung masoara doar 113 x 50 x 14.5 mm si cantareste 97 de grame, fiind un alegere perfecta pentru consumatorul care doreste un handset mid-range.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×