Samsung ar putea achiziționa compania BlackBerry; o serie de prime zvonuri ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 688 ori
<b>Samsung ar putea achiziționa compania BlackBerry; o serie de prime zvonuri ajung pe web</b>Cu toate că BlackBerry a avut un sfârșit de an 2014 destul de promițor, aceștia lansând pe piață modele foarte atractive ca și Passport sau BlackBerry Classic, se pare că cei din conducerea companiei canadiene ar putea recurge la o vânzare....

Cu toate că BlackBerry a avut un sfârșit de an 2014 destul de promițor, aceștia lansând pe piață modele foarte atractive ca și Passport sau BlackBerry Classic, se pare că cei din conducerea companiei canadiene ar putea recurge la o vânzare.

Un prim cumpărător interesat de această achiziție este Samsung, companie care ar fi oferit suma de 7.5 miliarde dolari pentru brand și brevetele înregistrate. Această informație a sosit de curând prin intermediul publicației Reuters care potrivit sursei sale, Samsung dorește cumpărarea companiei canadiene în special pentru brevetele ce au un rol foarte important pe piață.

De asemenea, aflăm că persoane din conducerea celor două companii au avut o întâlnire chiar săptămâna trecută pentru a discuta o potențială tranzacție, informație ce a fost negată de către oficialii BlackBerry. Totuși, se zvonește că BlackBerry are în vedere faptul că valoarea companiei pe piață va crește cu mult peste suma de 7 miliarde dolari în următorii ani ca urmare a procesului de restructurare ce are loc în aceste momente, oferta Samsung fiind considerată prea mică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×