Samsung ar urma să aducă butonul home Bixby și pe seria de terminale Galaxy A (2018)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.080 ori
<b>Samsung ar urma să aducă butonul home Bixby și pe seria de terminale Galaxy A (2018)</b>Anul acesta atât flagship-urile din seria Galaxy S, cât și noul phablet Note a celor de la Samsung au sosit cu un buton fizic dedicat asistentului virtual Bixby. Dotarea de față ar urma să fie adusă și pe modelele din seria Galaxy A (2018), detaliu

Dacă vă amintiți în luna august a acestui an am văzut și o presupusă listare a lui Samsung Galaxy A7 (2018) în benchmark-uri, iar ulterior și Galaxy A5 (2018) și-a făcut apariția în GeekBench. La acea vreme se vehicula că terminalele din această zonă premium mid-range vor opta pentru ecran cu tehnologie Infinty Display, așadar pentru panouri de tip 18:9 similare cu cele de pe flagship-urile S8 și S8+. 

Acum apare în ecuație și posibilitatea ca toate smartphone-urile din această viitoare gamă să ofere un buton fizic asociat asistentului virtual Bixby. Atât Galaxy S8, S8+ și Note 8 au adus un asemenea buton iar ideea implementării sale și pe alte terminale este una credibilă, sud-coreenii dorind să-și promoveze asistentul cât mai mult posibil.

Nu se știe însă dacă toate noile modele Galaxy A vor oferi acest buton, sau dacă entry-ul A3 (2018) va renunța la dotare. Cel mai probabil acest detaliu va ieși la iveală în lunile următoare ținând cont de un eventual debut în ianuarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×