Samsung ar urma să aducă butonul home Bixby și pe seria de terminale Galaxy A (2018)

4.150 ori
<b>Samsung ar urma să aducă butonul home Bixby și pe seria de terminale Galaxy A (2018)</b>Anul acesta atât flagship-urile din seria Galaxy S, cât și noul phablet Note a celor de la Samsung au sosit cu un buton fizic dedicat asistentului virtual Bixby. Dotarea de față ar urma să fie adusă și pe modelele din seria Galaxy A (2018), detaliu

Dacă vă amintiți în luna august a acestui an am văzut și o presupusă listare a lui Samsung Galaxy A7 (2018) în benchmark-uri, iar ulterior și Galaxy A5 (2018) și-a făcut apariția în GeekBench. La acea vreme se vehicula că terminalele din această zonă premium mid-range vor opta pentru ecran cu tehnologie Infinty Display, așadar pentru panouri de tip 18:9 similare cu cele de pe flagship-urile S8 și S8+. 

Acum apare în ecuație și posibilitatea ca toate smartphone-urile din această viitoare gamă să ofere un buton fizic asociat asistentului virtual Bixby. Atât Galaxy S8, S8+ și Note 8 au adus un asemenea buton iar ideea implementării sale și pe alte terminale este una credibilă, sud-coreenii dorind să-și promoveze asistentul cât mai mult posibil.

Nu se știe însă dacă toate noile modele Galaxy A vor oferi acest buton, sau dacă entry-ul A3 (2018) va renunța la dotare. Cel mai probabil acest detaliu va ieși la iveală în lunile următoare ținând cont de un eventual debut în ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×