Samsung începe lucrul la Android Oreo pentru Galaxy S7, S7 Edge, A3 și A5 (2017), dar și pentru Tab S3

10.543 ori
<b>Samsung începe lucrul la Android Oreo pentru Galaxy S7, S7 Edge, A3 și A5 (2017), dar și pentru Tab S3</b>Pe măsură ce sud-coreenii de la Samsung se pregătesc pentru distribuirea update-ului la Oreo în versiunea finală pentru smartphone-urile S8 și S8+, aflăm că se dă și startul procesului de dezvoltare al lui Android 8.0 pentru terminale

Acum că pachetul de actualizare la Android Oreo este aproape finalizat pentru flagship-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+, sud-coreenii de la Samsung încep să se ocupe și de celelalte terminale din portofoliu. Aflăm astăzi că Sammy tocmai ce a demarat procesul de dezvoltare software al lui Oreo pentru următoarele dispozitive din portofoliu: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy A3 2017, Galaxy A5 2017 și totodată Galaxy Tab S3.

Vorbim iată despre 2 terminale flagship lansate de Samsung în 2016 pe piață și despre două modele mid-range aduse la vânzare anul trecut și populare prin prisma design-ului adoptat și a formelor compacte. Ultima menționată pe listă este tableta high-end Galaxy Tab S3 pe care compania sud-coreeană o lansa în urmă cu fix un an.

Știm că Samsung Galaxy S8 ar urma să primească Oreo spre finalul acestei luni și nu ar fi exclus ca la scurt timp să vedem release-ul și pe apreciatul phablet Samsung Galaxy Note 8. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×