Oppo MIX va fi un nou telefon cu display 18:9; îl vedem astăzi într-o presupusă fotografie și listat în GeekBench

737 ori
<b>Oppo MIX va fi un nou telefon cu display 18:9; îl vedem astăzi într-o presupusă fotografie și listat în GeekBench</b>Mai toți producătorii din zona smartphone au făcut sau se pregătesc să facă trecerea la display-urile 18:9, pe listă aflându-se și chinezii de la Oppo. Descoperim astăzi faptul că firma asiatică pregătește un smartphone numit Oppo MIX ce va sosi

Din ce în ce mai mulți producători din zona smartphone au aderat sau plănuiesc să adere la trendul terminalelor echipate cu display 18:9, unul dintre aceștia fiind și Oppo dacă luăm în calcul leak-ul de astăzi. Pe site-urile asiatice se răspândesc în acest moment materiale referitoare la un dispozitiv numit Oppo Mix, fiind vorba despre o presupusă fotografie reală a dispozitivului și despre o listare din GeekBench.

Oppo MIX

Fotografia o puteți admira mai sus și după cum se poate remarca, telefonul adoptă un panou frontal cu muchii curbate fix precum avem pe LG V30 să spunem. Nu ne putem da seama cât de mult se întinde display-ul în cazul de față, dar probabil este vorba despre un procent de peste 85% ocupat de ecran din întreaga suprafață frontală.

Oppo Mix

Revenind la acea listare din GeekBench 4, aceasta ar data din iulie și ne dezvăluie că smartphone-ul Oppo MIX sosește cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu 6 GB de RAM la bord. Avem sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat și ca performanțe se obțin 1907 puncte la testul single-core, respectiv 6596 puncte la testul multi-core. Per total produsul se prezintă foarte bine și așteptăm acum și detalii despre data lansării sale și de ce nu, despre preț.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×