Samsung ar putea implementa un senzor foto propriu pe modelul Galaxy S6

Autor:  | Publicat în:  Samsung 955 ori
<b>Samsung ar putea implementa un senzor foto propriu pe modelul Galaxy S6</b>Deja știm faptul că cei de la Samsung își dezvoltă de la un timp propriile soluții de procesoare pentru smartphone-urile lansate pe piață, la fel ca și bine-cunoscutele panouri Super AMOLED ce oferă culori foarte saturate. Prin intermediul unei...

Deja știm faptul că cei de la Samsung își dezvoltă de la un timp propriile soluții de procesoare pentru smartphone-urile lansate pe piață, la fel ca și bine-cunoscutele panouri Super AMOLED ce oferă culori foarte saturate. Prin intermediul unei noi știri aflăm acum că Samsung ia în calcul și posibilitatea de a integra un senzor foto propriu pe modelul Galaxy S6.

De asemenea, din ultimele zvonuri ajunse pe web am descoperit că modelul Galaxy S6 ne-ar putea aduce un senzor foto de 20 megapixeli, modul care iată ar putea fi dezvoltat chiar de către producătorul sud-coreean.

Cu toate acestea, detalii cu privire la proveniența camerei foto îl vom afla abia în luna martie după lansarea telefonului ce este programată pentru data de 2 martie în cadrul show-ului Mobile World Congress din Barcelona. Ce ar trebui să aducă Galaxy S6 pentru a-l pune pe lista de achiziții?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×