Samsung plănuiește să ofere căștile Galaxy Buds cadou la precomanda lui Galaxy S10 în unele regiuni

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.902 ori
<b>Samsung plănuiește să ofere căștile Galaxy Buds cadou la precomanda lui Galaxy S10 în unele regiuni</b>Lăsăm pentru moment imaginile cu noile smartphone-uri Galaxy S10 deoparte și ne îndreptăm atenția către un zvon recent ajuns online, unul care sugerează faptul că sud-coreenii iau în calcul posibilitatea de a oferi o pereche de căști

Lăsăm pentru moment imaginile cu noile smartphone-uri Galaxy S10 deoparte și ne îndreptăm atenția către un zvon recent ajuns online, unul care sugerează faptul că sud-coreenii iau în calcul posibilitatea de a oferi o pereche de căști wireless la precomanda unui telefon din noua gamă. Este vorba despre căștile GalaxyBuds ce vor fi oferite la precomandă în unele regiuni din jurul lumii.

Informația sosește din partea publicației GalaxyClub.nl care a aflat faptul că în Rusia cumpărătorii de S10 în regim de precomandă vor beneficia de acest cadou special. Încă nu este clar dacă oferta este dedicată strict țării lui Putin sau dacă compania sud-coreeană va opta pentru oferirea acestui cadou la întreg planul european.

De asemenea, referitor la România vă amintim că debutul lui Galaxy Note 9 pe plan local nu a adus vreun cadou pentru cei care au decis să achiziționeze device-ul la precomandă. În schimb la debutul lui S9/S9+ cei interesați de achiziție au putut aplica la un program special de tip Buy-Back prin care primeau un voucher garantat de 450 lei pentru cumpărarea flagship-ului în schimbul unui telefon vechi.

Cel mai probabil așa vor sta lucrurile și în acest an dar rămâne să ne convingem pe 21 februarie când Galaxy S10 va fi listat la precomandă! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×