Samsung are în pregătire alte 2 smartphone-uri pliabile; Unul adoptă formatul lui Mate X, iar celălalt de tip clamshell

756 ori
<b>Samsung are în pregătire alte 2 smartphone-uri pliabile; Unul adoptă formatul lui Mate X, iar celălalt de tip clamshell</b>Cu toate că debutul comercial al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Fold nici nu a avut loc, astăzi descoperim faptul că sud-coreenii au început deja să lucreze la alte 2 terminale ce au caracteristica de pliere

Cu toate că debutul comercial al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Fold nici nu a avut loc, astăzi descoperim faptul că sud-coreenii au început deja să lucreze la alte 2 terminale ce au caracteristica de pliere. Aparent aceste handset-uri ar urma să debuteze în viitorul apropiat și Samsung dorește ca printr-un astfel de portofoliu numeros să își securizeze primul loc pe piața de terminale pliabile.

Aflăm și faptul că sud-coreenii explorează diferite formaturi pentru aceste viitoare device-uri, pe listă fiind și un telefon pliabil cu clapetă similar cu ce am văzut în ultima perioadă în conceptele și brevetele asociate smartphone-ului pliabil Moto RAZR. Cealaltă variantă se inspiră de la Huawei Mate X și ar avea o diagonală tare generoasă. 

Toate aceste informații vin prin intermediul unui raport dezvăluit de către publicația Bloomberg, sursă care mai afirmă și ceva interesant totodată și anume faptul că dorința Samsung pentru supremație în zona terminalelor pliabile nu este neapărat îndreptată către competitorii din lumea Android ce pregătesc sau au asemenea device-uri, ci împotriva Apple aparent.

Samsung ar vrea să domine această piață până când Apple va inaugura un asemenea device pliabil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×