Samsung brevetează încă un smartphone pliabil; Noi schiţe apar online

956 ori
<b>Samsung brevetează încă un smartphone pliabil; Noi schiţe apar online</b>Încă o dată descoperim un brevet semnat Samsung și asociat unui smartphone pliabil. Din schițele asociate descoperim că design-ul propus în cazul de față este ceva mai diferit față de ce ne-au prezentat sud-coreenii sub formă de concept

Dacă vi se păreau multe brevetele şi scăpările de terminale pliabile înainte de această lună, ei bine acum asistăm la o adevărată invazie. Nu pot trece 48 de ore fără să vedem noi randări, schiţe, brevete şi scăpări. În general au de-a face cu Samsung Galaxy F, sau cum se va numi pliabilul Samsung, iar astăzi am descoperit un nou brevet în această privinţă.

Brevet SAMSUNG

Vă reamintesc că Galaxy F este aşteptat în cel mai bun caz la început de 2019, cu un ecran de 7.3 inch atunci când device-ul este deschis sau două ecrane de 4.6 inch pe o parte şi alta a terminalului, atunci când îl închidem. Cei de la LetsGoDigital au pus mâna pe un brevet care ne oferă detalii despre format. Acesta a fost publicat pe 7 noiembrie, iar Samsung a aplicat pentru el la început de an.

Brevet SAMSUNG

Documentele descriu un smartphone pliabil cu un ecran în faţă şi un display de tabletă la interior. E vorba despre partea interioară a gadgetului, expusă când el se deschide ca o revistă, formând un ecran mai mare. Nu pare foarte diferit de ce am văzut până acum, inclusiv la SDC 2018. Observăm aici muchii înguste ale ecranului, difuzoare în zona inferioară şi un format cam pătrăţos pentru cerinţele din ziua de azi.

Brevet SAMSUNG

A se remarca şi faptul că avem în continuare un difuzor pentru convorbiri pe una dintre secţiunile exterioare, în vreme ce alta are decupaje direct în panou pentru earpiece, senzori şi camere. În mod curios lasă şi loc de buton Home. Apare şi o altă variantă de smartphone, în care ecranul extern acoperă doar jumătate din faţadă, fie cea de sus, fie una laterală.

Brevet SAMSUNG

În documente apare şi menţiunea interacţiunii cu stylusul, dar şi detalii despre o balama rotativă. E clar faptul că Samsung a pregătit multiple variante de pliabile şi doar una dintre ele va fi adoptată pe modelul disponibil în magazine. Până şi un proiector 3D apare prin brevete, deşi pare puţin plauzibil în acest moment.

Aflăm mai multe în februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×