Samsung ar putea prezenta primul său telefon pliabil pe 20 februarie; Apar teasere misterioase în Paris

757 ori
<b>Samsung ar putea prezenta primul său telefon pliabil pe 20 februarie; Apar teasere misterioase în Paris</b>După ce am aflat săptămâna trecută data la care Samsung îl va prezenta pe Galaxy S10 şi anume 20 februarie, se pare că sud coreenii au şi alte planuri mari pentru acea dată. O serie de teasere misterioase postate în Paris ar putea indica

După ce am aflat săptămâna trecută data la care Samsung îl va prezenta pe Galaxy S10 şi anume 20 februarie, se pare că sud coreenii au şi alte planuri mari pentru acea dată. O serie de teasere misterioase postate în Paris ar putea indica sosirea unui telefon pliabil atunci.

De această dată nu va mai fi vreun prototip ascuns de vreo husă, ci chiar întregul device. La SDC 2018 am văzut doar un prototip care era bine camuflat şi nu am înţeles mare lucru din el. În ce priveşte seria de panouri stradale din Paris, Place De la Concorde, ele prezintă text scris în caracterele coreene Hangeul. În traducere inscripțiile spun "Viitorul se desface/depliază" şi "20 februarie".

Teaser Samsung

Ce e drept "unfolding" poate însemna dezvăluire sau prezentare, nu neapărat pliabilitate. Ştiam deja că Samsung pregăteşte lansarea unui telefon pliabil în prima jumătate a lui 2019, dar mai sunt 5 luni din acest interval. Nici măcar nu ştim sigur ce nume va purta acel device, fie Galaxy F sau Galaxy Fold şi dacă va opta pentru pliere verticală, orizontală sau o surpriză.

Va costa multişor în prima fază, probabil peste 2000 de euro şi ar trebui să aibă o diagonală de 7.3 inch în format desfăcut, de tabletă. Ce e bătut în cuie e faptul că Samsung Galaxy S10 ar urma să fie prezentat pe 20 februarie în San Francisco, California. O prezentare în Paris a pliabilului ar însemna totuşi şi o sosire mai rapidă a sa în Europa, ceea ce e bizar, pentru că ştiam că iniţial va fi prezent doar în Coreea de Sud, în număr limitat de unităţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×