Samsung B7300, fotografiat in premiera, dotat cu Windows Mobile 6.1

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.175 ori
<b>Samsung B7300, fotografiat in premiera, dotat cu Windows Mobile 6.1</b>Samsung B7300 este cea mai noua "scapare" a producatorului sau asiatic, iar de data aceasta avem de-a face cu un telefon Windows Mobile foarte subtire si aratos. Terminalul mosteneste lookul lui Samsung S8300 UltraTOUCH, dar ne mira includerea OS-ului...

Samsung B7300 este cea mai noua "scapare" a producatorului sau asiatic, iar de data aceasta avem de-a face cu un telefon Windows Mobile foarte subtire si aratos.

Terminalul mosteneste lookul lui Samsung S8300 UltraTOUCH, dar ne mira includerea OS-ului Windows Mobile 6.1, avand in vedere faptul ca versiunea 6.5 este ultima moda in materie de software. Din cate vedem, in serie de imagini scapate pe web, B7300 va dispune de un ecran de mari dimensiuni, de interfata standard Windows Mobile plus cea mai noua versiune de UI TouchWiz.

Samsung B7300

Aceasta permite o customizare placuta si usoara a ecranului Home, iar revenind la dotarile handsetului, acesta va sosi cu o camera de 3 megapixeli cu autofocus, un slot microUSB si un slot microSD. Deocamdata nu stim daca acest telefon va fi sau nu lansat si in Europa si nici vorba de vreo estimare a pretului, inca.

Via: [Intomobile.com]

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×