Opera Mobile 9.7, o scurta analiza (Video)

1.467 ori
<b>Opera Mobile 9.7, o scurta analiza (Video)</b>Opera Software tocmai a anuntat ca va lansa in curand Opera Mobile 9.7 Beta pentru terminalele Windows Mobile dotate cu touchscreen. Pana atunci, beneficiem de acest video preview al browserului: Clip2 Opera Mobile 9.7 beta vine cu un motor de randare...

Opera Software tocmai a anuntat ca va lansa in curand Opera Mobile 9.7 Beta pentru terminalele Windows Mobile dotate cu touchscreen. Pana atunci, beneficiem de acest video preview al browserului:

Opera Mobile 9.7 beta vine cu un motor de randare imbunatatit (Presto 2.2), care va fi folosit si in varianta desktop Opera 10. Presto 2.2 scade timpul de incarcare a paginilor, iar printre functiile noi ale browserului se mai numara si Opera Turbo, care accelereaza experienta de browsing, reducand consumul latimii de banda cu pana la 80%.

Probabil sunteti deja familiarizati cu acest tip de comprimare, prin intermediul lui Opera Mini, dar Opera Mobile 9.7 va combina capacitatea acestuia cu viteza browserelor desktop. Versiunea 9.7 mai vine si cu un widget manager, o aplicatie web care ruleaza independent din browser, acum cu o mai mare functionalitate si un design mai atractiv. Opera Mobile 9.7 suporta Google Gears si accelerare hardware prin OpenGL ES, care asigura un scroll mai lin si o interfata fluida.

Via: [Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×