Samsung chiar pregătește un smartphone cu senzor foto de 108 mpx și ar putea fi nimeni altul decât Galaxy S11

2.471 ori
<b>Samsung chiar pregătește un smartphone cu senzor foto de 108 mpx și ar putea fi nimeni altul decât Galaxy S11</b>S-a vorbit mult în ultimele zile despre Samsung Galaxy S11, cu o ultimă scăpare dezvăluind detalii despre capacitatea bateriilor ce vor fi integrate pe această nouă serie de terminale flagship. Acum revenim la aspectul "cameră"

S-a vorbit mult în ultimele zile despre Samsung Galaxy S11, cu o ultimă scăpare dezvăluind detalii despre capacitatea bateriilor ce vor fi integrate pe această nouă serie de terminale flagship. Acum revenim la aspectul "cameră" ca urmare a unei descoperire făcute de către cei de la XDA-Developers. Aflați din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Samsung Camera

Ei bine, după cum spune și titlul aflăm că Samsung într-adevăr pregătește un smartphone ce adoptă un senzor foto de 108 megapixeli, ceva ce se vehiculează destul de mult în online. Descoperirea a fost făcută în cadrul ultimei versiuni Samsung Camera din cel de-al 3-lea Beta pentru One UI 2.0. 

Samsung Camera

În codul asociat acestei aplicații apare acum adăugat suportul pentru output la 108 megapixeli (12000 x 9000 pixeli). Deși ne gândim din start la faptul că acest senzor este destinat lui Galaxy S11, nu ar fi exclus ca Samsung să ne facă vreo surpriză și să includă camera pe un device upper mid-range înainte. Oricum ar sta lucrurile, apariția unui astfel de telefon al sud-coreenilor nu este ceva inedit ținând cont că senzorii companiei sunt deja oferiți altor producători precum este cazul Xiaomi.

Cât despre senzorul de 108 mpx, acesta va putea realizat fotografii mai detaliate la rezoluție de 27 mpx sau 12 mpx prin combinarea a 4 sau 9 pixeli și transformarea lor într-un singur pixel, modalitate prin care fiecare pixel devine efectiv mai mare decât orice alt pixel individual. Recent auzisem că Samsung a pregătit un senzor special de 108 mpx pentru Galaxy S11 și că telefonul va sosi cu funcție Space Zoom

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×