Oppo A11 se pregătește de lansare; Phablet mid-range cu senzor foto de 48 mpx în spate

711 ori
<b>Oppo A11 se pregătește de lansare; Phablet mid-range cu senzor foto de 48 mpx în spate</b>În ultimele luni cei de la Oppo au lansat multe telefoane interesante pe piață, majoritatea fiind incluse în seria Realme. Există totuși și smartphone-uri ce intră sub branding-ul principal precum Oppo A11, device despre care

În ultimele luni cei de la Oppo au lansat multe telefoane interesante pe piață, majoritatea fiind incluse în seria Realme. Există totuși și smartphone-uri ce intră sub branding-ul principal precum Oppo A11, device despre care aflăm astăzi mai multe. Acesta se pregătește aparent de lansarea sa în China și îl putem admira în imaginile de mai jos, dar și descoperi cum se prezintă în materie de dotări hardware. 

Oppo A11

Aflăm astfel că terminalul va opta pentru un ecran de 6.5 inch cu decupaj picătură, acolo unde vom regăsi o cameră selfie de 16 megapixeli cu funcții AI la pachet. Panoul frontal are muchii înguste lateral și sus, dar în zona inferioară descoperim o bărbie destul de groasă pentru trendurile actuale.

Oppo A11

Oppo A11 beneficiază de o cameră triplă în spate, senzorul principal din acest setup fiind o unitate de 48 mpx. Mai primim 4 GB RAM, 128 GB stocare și un scanner de amprente oval în spate. Se vehiculează un preț de doar 205 euro pe acest telefon și mai rămâne să aflăm ce procesor aduce Oppo pe device. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×