Android Ice Cream Sandwich, confirmat de un oficial Google, cel mai probabil versiunea Android 3.1!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.300 ori
<b>Android Ice Cream Sandwich, confirmat de un oficial Google, cel mai probabil versiunea Android 3.1!</b>După cum se întâmplă de obicei, cele mai importante scăpări de produse și softuri apar în cele mai simple circumstanțe... Astfel am aflat în sfârșit care va fi numele oficial al următoarei versiuni Android și anume Ice Cream Sandwich. &nbsp;...

După cum se întâmplă de obicei, cele mai importante scăpări de produse și softuri apar în cele mai simple circumstanțe... Astfel am aflat în sfârșit care va fi numele oficial al următoarei versiuni Android și anume Ice Cream Sandwich.

Informația vine de la Romain Guy, unul dintre angajații Google care lucrează pe secțiunea Android și a răspuns într-un mail unui dezvoltator care avea întrebări cu privire la un bug din Android 3.0. Guy afirmă că bugul va fi rezolvat în Android Ice Cream Sandwich, ceea ce indică faptul că următorul release va fi versiunea 3.1.

Având în vedere că începutul acestei luni marchează și debutul lui Google I/O, evenimentul în cadrul căruia vom vedea noul Android și probabil serviciul Google Music, așteptați-vă la confirmări și mai solide în zilele următoare. Eric Schmidt anunțase în prealabil că următoarea versiune de OS va aduce unele dintre funcțiile lui Honeycomb pe smartphone-uri, iar posesorii de Nexus S probabil au emoții acum, deoarece ei vor fi primii la actualizări de acest gen.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×