Samsung confirmă existența succesorului lui Galaxy S; terminalul folosește un CPU dual-core

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.373 ori
<b>Samsung confirmă existența succesorului lui Galaxy S; terminalul folosește un CPU dual-core</b>După ce am descoperit un slide al PR-iștilor care vor participa la MWC 2011, indicând debutul lui Samsung Galaxy S 2 și Samsung Galaxy Tab 2 pe 13 februarie, iată că vine și confirmarea de la Samsung. Gigantul coreean afirmă că va lansa urmașul...

După ce am descoperit un slide al PR-iștilor care vor participa la MWC 2011, indicând debutul lui Samsung Galaxy S 2 și Samsung Galaxy Tab 2 pe 13 februarie, iată că vine și confirmarea de la Samsung. Gigantul coreean afirmă că va lansa urmașul lui Galaxy S în prima jumătate a acestui an, menționând și că terminalul vine cu un procesor dual core.

După cum arată și teaserul de mai sus, ni se promite o evoluție a smartphone-ului original, un hit important al anului trecut, cu vânzări de peste 10 milioane de unități la nivel itnernational. Revenind la detaliile oferite de Samsung, acest terminal va sosi cu un display Super AMOLED Plus, iar în afară de procesor și acest aspect, restul detaliilor rămân un mister.

știm că va exista și un Samsung Galaxy Tab 2, dar despre acesta nu avem detalii, asta dacă nu includem speculațiile care afirmă că tableta va sosi cu un display de 10 inch și Android 3.0 drept OS. Până la evenimentul de pe 13 februarie, ne mai așteaptă un teaser pe 1 februarie, pentru modelul Galaxy S 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×