Samsung confirmă că lucrează la camere ascunse sub ecranul viitoarelor sale telefoane

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.939 ori
<b>Samsung confirmă că lucrează la camere ascunse sub ecranul viitoarelor sale telefoane</b>Samsung a făcut tot posibilul să evite bretonul în formatul clasic pe telefoanele sale, venind cu ideea de a integra camerele selfie direct în ecran printr-un decupaj cu laser. Idealul ar fi fost să integreze camerele direct sub ecran, fără decupaj..

Samsung a făcut tot posibilul să evite bretonul în formatul clasic pe telefoanele sale, venind cu ideea de a integra camerele selfie direct în ecran printr-un decupaj cu laser. Idealul ar fi fost să integreze camerele direct sub ecran, fără decupaj, dar tehnologia nu a fost gata la timp. Acum Sammy a confirmat că lucrează la astfel de camere "invizibile".

Samsung a promis că va prezenta o soluţie "Full screen" pentru telefoane viitoare, care integrează toţi senzorii sub ecran, fără a avea nevoie de vreun decupaj. Cheia va fi panoul transparent, care va permite realizarea de capturi prin camera ascunsa dedesubt. Conceptul este următorul: ecranul funcţionează ca un display clasic atunci când îl folosiţi, dar când aveţi nevoie de camera selfie, atunci porţiunea din dreptul său devine transparentă şi puteţi face fotografia.

Tehnologia nu e gata de debutul comercial încă, iar un oficial Samsung estimează că nu va fi gata nici în următorul an sau poate chiar 2 ani. Vicepreşedintele Samsung Mobile Communication, secţiunea R&D, Byung Duk Yang, a declarat şi că Samsung lucrează la un ecran Crystal Sound OLED, soluţie prin care ecranul are şi rol de difuzor, ca la LG G8 ThinQ sau P30 Pro.

O altă evoluţie aşteptată este cititorul de amprente full screen, care îţi permite să apeşi oriunde pe ecran pentru autentificare, nu doar jos şi în centru. Personal abia aştept ecranele transparente pentru camere selfie pentru a scăpa de trendul mecanismelor pop up.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×