Un brevet proaspăt confirmă integrarea camerei selfie sub display pe Essential Phone 2

853 ori
<b>Un brevet proaspăt confirmă integrarea camerei selfie sub display pe Essential Phone 2</b>Deși Essential Phone nu s-a bucurat de succesul așteptat de către compania lui Andy Rubin, sunt mari șanse ca succesorul să cucerească publicul prin tehnologii deosebite. Am aflat deja cu ceva timp în urmă faptul că firma americană

Deși Essential Phone nu s-a bucurat de succesul așteptat de către compania lui Andy Rubin, sunt mari șanse ca succesorul să cucerească publicul prin tehnologii deosebite. Am aflat deja cu ceva timp în urmă faptul că firma americană plănuiește integrarea camerei selfie sub display pe modelul succesor, o tehnologie care astăzi ne este confirmată prin intermediul unui brevet proaspăt. 

Essential Phone 2

Aplicația de înregistrare a design-ului pentru Essential Phone 2 a fost descoperită de către publicația LetsGoDigital.org și aflăm că Essential lucrează la un asemenea device încă din 2017 și că abia acum a fost publicat brevetul. Tehnologia existentă la ora actuală le permite iată să implementeze camera selfie sub display și să primim într-un final telefonul edge-to-edge mult așteptat.

Vedem un panou frontal cu muchii foarte înguste și în general forma device-ului este similară cu cea a primului Essential Phone, inclusiv partea din spate unde se află camera foto duală, pinii magnetici pentru atașarea de module și scanner-ul de amprente. Nu se știe clar dacă Essential va merge pe un asemenea look pentru telefonul succesor, dar un lucru confirmat este acela că senzorul selfie va fi integrat sub display.

Gata cu decupaje în ecran sau breton! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×