Samsung Corby Folder, un nou model al seriei elegante, acum cu clapeta

4.896 ori
<b>Samsung Corby Folder, un nou model al seriei elegante, acum cu clapeta</b>Samsung Corby a devenit mai nou o serie de telefoane, dupa ce popularul handset care a dat numele acestei game s-a vandut foarte bine in ultimele luni ale anului trecut. Cel mai nou model din aceasta gama este Samsung Corby Folder, care poate fi admirat...

Samsung Corby a devenit mai nou o serie de telefoane, dupa ce popularul handset care a dat numele acestei game s-a vandut foarte bine in ultimele luni ale anului trecut. Cel mai nou model din aceasta gama este Samsung Corby Folder, care poate fi admirat mai jos.

Folder este un telefon cu clapeta, succesor al terminalului full touch candybar si al celui cu tastatura QWERTY glisanta din aceeasi linie de produse. Se pare ca handsetul va fi destul de ieftin si de aceasta data si disponibil in numeroase variante de culoare.

Lista de specificatii a noului Corby include un display de 2.6 inchi, o camera de 3 megapixeli, o camera frontala pentru videoconvorbiri, suport pentru televiziune mobila, Bluetooth, slot pentru carduri microSD si un dictionar electronic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×