Operatorul 3 Suedia anunta lansarea lui HTC Bravo in martie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.440 ori
<b>Operatorul 3 Suedia anunta lansarea lui HTC Bravo in martie</b>Daca sunteti in cautarea unui terminal mobil care sa semene cu Nexus One si sa foloseasca interfata HTC Sense, atunci raspunsul vine tot de la HTC, sub forma terminalului Bravo. Aparent, operatorul suedez 3 a anuntat pe pagina sa de Facebook ca acest...

Daca sunteti in cautarea unui terminal mobil care sa semene cu Nexus One si sa foloseasca interfata HTC Sense, atunci raspunsul vine tot de la HTC, sub forma terminalului Bravo. Aparent, operatorul suedez 3 a anuntat pe pagina sa de Facebook ca acest model va fi disponibil din martie.

Cu putin timp in urma, lista de terminale HTC care a scapat pe web mentionat ca Bravo este programat pentru o lansare in aprilie, dar iata ca suedezii il vor putea cumpara mai devreme. Aflam si ca Bravo are aceleasi specificatii hardware ca Nexus One, combinand un procesor Snapdragon de 1 GHz cu un display AMOLED touch de 3.7 inchi si o camera de 5 megapixeli.

OS-ul rulat este Android 2.1, in combinatie cu interfata Sense, iar terminalul suna foarte promitator, in special daca vine cu un pret rezonabil. Oare va ajunge modelul Bravo in Romania inaintea lui Nexus One?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×