Samsung Corby II anunțat oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.403 ori
<b>Samsung Corby II anunțat oficial</b>După ce am aflat că va exista un model Galaxy Pro axat pe socializare, iată că Samsung ne prezintă și un nou membru al familiei Corby. Cunoscut drept GT-S3850 sau Samsung Corby II, terminalul a fost confirmat oficial astăzi și vine cu...

După ce am aflat că va exista un model Galaxy Pro axat pe socializare, iată că Samsung ne prezintă și un nou membru al familiei Corby. Cunoscut drept GT-S3850 sau Samsung Corby II, terminalul a fost confirmat oficial astăzi și vine cu specificațiile pe care le aflați mai jos.

Corby II sosește cu un nou design, clasica interfață TouchWiz, funcția Social Hub și suport pentru Microsoft Exchange. Interesant e faptul că acest model integrează tastatura T9 QuickType disponibilă pe numeroase alte modele Samsung, dar haideți să vedem ce ne rezervă Corby II la capitolul specificații hardware:

  • Display: 3.14 inch, touchscreen
  • Cameră: 2MP
  • Conectivitate: quad band GSM/EDGE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0
  • Memorie: slot microSD (până la 16GB)
  • Baterie: 1000 mAh, 9.5 ore de convorbiri

Noul model Corby va fi disponibil în variante de culoare albă, roz, galben către finalul acestei luni în Germania, restul Europei, America Latină, India, China, Africa și numeroase alte teritorii.

Samsung Corby II anunțat oficial

Samsung Corby II anunțat oficial

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×