Samsung Galaxy Pro, un nou telefon Android cu tastatură QWERTY, anunțat oficial (Video)

11.384 ori
<b>Samsung Galaxy Pro, un nou telefon Android cu tastatură QWERTY, anunțat oficial (Video)</b>în cadrul evenimentului Samsung SEA Forum din Singapore de azi, producătorul asiatic a anunțat un nou telefon cu pronunțate funcții de socializare. Acesta este Samsung Galaxy Pro, pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; Terminalul rulează Android...

în cadrul evenimentului Samsung SEA Forum din Singapore de azi, producătorul asiatic a anunțat un nou telefon cu pronunțate funcții de socializare. Acesta este Samsung Galaxy Pro, pe care îl puteți vedea mai jos.

Terminalul rulează Android 2.2, vine cu un procesor de 800 MHz, un display touch de 2.8 inch și camera de 3 megapixeli. Dotările sale includ WiFi, Social Hub Premium, o funcție de socializare care ne amintește de Galaxy S II, pe care l-am văzut la MWC 2011 în acțiune. Designul sau aproape pătrat face din handset o unealtă de comunicare ideală pentru pasionații de socializare.

Galaxy pro

Lista completă de specificații nu a fost confirmată încă, dar știm că acest candybar QWERTY va veni cu interfața TouchWiz suprapusă lui Android. Terminalul va sosi în curând în oferta operatorului britanic Three UK.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×