Vodafone România lansează Google Nexus S, primul telefon Android 2.3 Gingerbread

2.860 ori
<b>Vodafone România lansează Google Nexus S, primul telefon Android 2.3 Gingerbread</b>Vodafone România a lansat astăzi în cadrul unui eveniment oficial smartphone-ul Samsung Google Nexus S, primul model cu Android 2.3 Gingerbread de pe piață. O altă premieră este noul design curbat al ecranului Super Clear LCD, pe care îl etalează...

Vodafone România a lansat astăzi în cadrul unui eveniment oficial smartphone-ul Samsung Google Nexus S, primul model cu Android 2.3 Gingerbread de pe piață. O altă premieră este noul design curbat al ecranului Super Clear LCD, pe care îl etalează acest smartphone.

Clienții Vodafone vor putea achiziționa terminalul la prețuri ce pornesc de la 149 de euro (TVA inclus). Trebuie să menționăm că suntem familiarizați cu acest handset, căruia i-am făcut recenzia aici, astfel că lansarea de azi nu poate decât să ne bucure, deoarece semnifică intrarea pe piața de masă a lui Android 2.3 și asta prin oferte accesibile ale operatorului Vodafone.

Nexus S poate fi achiziționat de azi în magazinele Vodafone și cele partenere, iar handsetul vine cu prețuri pornind de la 149 de euro, împreună cu pachetul smartphone Complet 2000 și Internet pe Mobile 1GB. Dotările terminalului includ și un display Super LCD de 4 inch, o memorie de 16 GB, suport WiFi și un procesor Samsung de 1 GHz, excelent pentru a rula Android 2.3.

Iată lista completă de prețuri și abonamente cu care vine handsetul:

Pret Google Nexus S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×