Samsung dezvăluie un chip de 512 GB memorie flash pentru smartphone-uri; ar putea ajunge pe Galaxy S9

994 ori
<b>Samsung dezvăluie un chip de 512 GB memorie flash pentru smartphone-uri; ar putea ajunge pe Galaxy S9</b>Sud-coreenii de la Samsung au dezvăluit în aceste zile un chip de 512 GB memorie, componentă care ar putea ajunge la bordul lui Samsung Galaxy S9 anul viitor. Vorbim despre o capacitate uriașă de stocare și pasionații de captură video

Pe parcursul acestui an am mai auzit pe ici pe colo zvonuri despre lansarea unor smartphone-uri cu 512 GB de stocare flash, dar până la urmă nu am mai primit asemenea dispozitive. Anul 2018 ar putea marca însă debutul unor astfel de terminale mobile, asta pentru că de acum Samsung oferă un chip eUFS de 512 GB memorie.

Proaspătul modul are mari șanse să ajungă pe Samsung Galaxy S9 și astfel putem uita de grija unui card microSD. O asemenea capacitate de stocare este binevenită în special pentru cei care filmează mult la calitate video 4K Ultra HD, fiind suficient spațiu pentru memorarea a până la 130 clipuri 4K UHD, fiecare având o durată de 10 minute.

Mai aflăm din partea sud-coreenilor faptul că viteza de citire a datelor ajunge la 860 MB/s și cea de scriere la 255 MB/s. Un fișier de 5 GB va fi transferat în numai 6 secunde, adică de 8 ori mai rapid decât poate un card microSD obișnuit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×