Samsung Exynos 9810 este anunțat oficial; procesor de 10nm ce va ajunge la bordul lui Galaxy S9

1.619 ori
<b>Samsung Exynos 9810 este anunțat oficial; procesor de 10nm ce va ajunge la bordul lui Galaxy S9</b>Pe neașteptate sosește astăzi și lansarea procesorului Samsung Exynos 9810, chipset pe 10nm ce este așteptat la bordul lui Samsung Galaxy S9. Soluția CPU de față este dezvoltat folosindu-se a doua generație a procesului de 10nm

În mod surprinzător sud-coreenii de la Samsung au anunțat astăzi lansarea procesorului Exynos 9810, chipset ce va ajunge la bordul flagship-ului Galaxy S9. Această soluție CPU face parte din seria 9 și aflăm că este dezvoltată folosindu-se cea de-a doua generație a procesului de 10nm - modalitate prin care se va oferi o performanță sporită și o eficientizare a consumului de energie.

Din declarațiile Samsung reiese faptul că procesorul vine cu nuclee custom din generația a 3-a, cu un GPU ce beneficiază de upgrade și cu modem LTE Gigabit ce oferă suport pentru conectivitate LTE Cat 6CA care promite viteze de până la 1.2Gbps și o stabilitate mai mare a vitezelor de descărcare.

Mai aflăm că producția în masă a acestui procesor va începe de luna viitoare și acest detaliu poate fi un indiciu cu privire la faptul că într-adevăr se pregătește un debut mai timpuriu pentru Galaxy S9. Ultimele zvonuri dezvăluiau că telefonul va oferi o cameră duală și un scanner de amprente reamplasat pe spate. Rămâne să așteptăm acum și listările în benchmark ale lui Exynos 9810 pe device-uri prototip pentru a vedea cum se prezintă acesta în raport cu Apple A11 Bionic.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×