Samsung Exynos 9810 este anunțat oficial; procesor de 10nm ce va ajunge la bordul lui Galaxy S9

1.607 ori
<b>Samsung Exynos 9810 este anunțat oficial; procesor de 10nm ce va ajunge la bordul lui Galaxy S9</b>Pe neașteptate sosește astăzi și lansarea procesorului Samsung Exynos 9810, chipset pe 10nm ce este așteptat la bordul lui Samsung Galaxy S9. Soluția CPU de față este dezvoltat folosindu-se a doua generație a procesului de 10nm

În mod surprinzător sud-coreenii de la Samsung au anunțat astăzi lansarea procesorului Exynos 9810, chipset ce va ajunge la bordul flagship-ului Galaxy S9. Această soluție CPU face parte din seria 9 și aflăm că este dezvoltată folosindu-se cea de-a doua generație a procesului de 10nm - modalitate prin care se va oferi o performanță sporită și o eficientizare a consumului de energie.

Din declarațiile Samsung reiese faptul că procesorul vine cu nuclee custom din generația a 3-a, cu un GPU ce beneficiază de upgrade și cu modem LTE Gigabit ce oferă suport pentru conectivitate LTE Cat 6CA care promite viteze de până la 1.2Gbps și o stabilitate mai mare a vitezelor de descărcare.

Mai aflăm că producția în masă a acestui procesor va începe de luna viitoare și acest detaliu poate fi un indiciu cu privire la faptul că într-adevăr se pregătește un debut mai timpuriu pentru Galaxy S9. Ultimele zvonuri dezvăluiau că telefonul va oferi o cameră duală și un scanner de amprente reamplasat pe spate. Rămâne să așteptăm acum și listările în benchmark ale lui Exynos 9810 pe device-uri prototip pentru a vedea cum se prezintă acesta în raport cu Apple A11 Bionic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×