Samsung este dată în judecată pentru încălcarea de brevete legate de autentificarea biometrică

1.747 ori
<b>Samsung este dată în judecată pentru încălcarea de brevete legate de autentificarea biometrică</b>Aflăm astăzi pe final de săptămână faptul că Samsung a fost dată în judecată recent pentru încălcarea de brevete ce au de-a face cu autentificarea biometrică. PACid Technologies este compania care acuză Samsung în instanță și afirmă că firmele

Samsung se confruntă cu un nou proces, de această dată fiind dată în judecată pentru încălcarea de brevete legate de autentificarea biometrică. O companie din Texas solicită aproape 3 miliarde de dolari daune de la gigantul sud coreean.

De fapt e vorba despre 2.82 miliarde de dolari, iar firma buclucaşă estePACid, un troll de brevete tipic. Procesul a fost intentat pe 6 aprilie la Tribunalul din Districtul Texas de Est, iar PACid se auto descrie astfel pe pagina sa oficială:

Din păcate există companii mari care nu apreciază competiţia din partea startup-urilor. Acestea au făcut lobby la Congres pentru a schimba sistemul de brevetare. Acei giganţi numesc firmele ca PACid, al căror domeniu de activitate este inventarea de noi tehnologii şi licenţierea lor spre alte companii "trolli de brevete", pentru că nu suntem un producător propriu zis.Ne dau astfel de nume pentru că preferă să fure ideile noastre în loc să plătească pentru ele.

PACid Technologies se ocupă de criptarea datelor şi solicită daune pentru toate telefoanele flagship Samsung vândute din 2016 încoace. În documentele asociate procesului sunt citate modele precum Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8 şi Galaxy S8+. Toate acestea ar avea software de criptare a datelor care încalcă brevetele companiei. E vorba despre Pass şi Knox spre exemplu.

Samsung are de gând să dea la rândul său în judecată PACid, știindu-se la zi cu brevetele biometrice. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×