Samsung explorează diferite formaturi de telefoane mobile, în căutarea unui "iPhone Killer"

993 ori
<b>Samsung explorează diferite formaturi de telefoane mobile, în căutarea unui "iPhone Killer"</b>Samsung &icirc;şi continuă căutarea pentru un design inovator de terminal mobil, dorind să realizeze un adevărat "iPhone Killer" &icirc;n următorii ani. Au trecut deja c&acirc;ţiva ani de c&acirc;nd Samsung a prezentat modelul prototip Youm şi...

Samsung îşi continuă căutarea pentru un design inovator de terminal mobil, dorind să realizeze un adevărat "iPhone Killer" în următorii ani. Au trecut deja câţiva ani de când Samsung a prezentat modelul prototip Youm şi încă aşteptăm handseturile lor flexibile. Ei bine brevetele ne dau o idee cu privire la planurile de viitor Samsung.

Un astfel de brevet a ajuns recent la USPTO (Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri), făcând din nou referire la un terminal flexibil. Există şi o greşeală în aceste documente oficiale, designerii adăugând şi un icon de iPod, care nu îşi are locul acolo. Fie că e vorba de un fan Apple infiltrat în rândul cercetătorilor Samsung, fie o aluzie la copierea Apple.

Samsung explorează diferite formaturi de telefoane mobile, în căutarea unui "iPhone Killer"

Ce ne interesează e că terminalul pare a se îndoi undeva pe la mijloc, căpătând o diagonală mult mai mare odată ce este deschis şi devenind poate chiar o tabletă. Maximul "flexibilităţii" atinse de Samsung îl reprezintă Galaxy Round, în vreme ce modelele Edge şi-au folosit muchiile curbate mai degrabă că estetică decât pentru a livra funcţii software cu adevărat utile.

Şansele sunt mari să vedem la CES 2016 un prototip de astfel de model flexibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×