Samsung lansează o nouă aplicaţie care îi opreşte pe cei mici să ţină telefoanele sau tabletele prea aproape de ochi (Video)

1.334 ori
<b>Samsung lansează o nouă aplicaţie care îi opreşte pe cei mici să ţină telefoanele sau tabletele prea aproape de ochi (Video)</b>Astăzi, cei de la Samsung anunță lansarea unei noi aplicații interesante, una ce îi oprește pe cei mici să țină telefoanele sau tabletele prea aproape de ochi. Sistemul propus aici se folosește de recunoașterea facială pentru a calcula distanța de la

Aţi remarcat vreodată acele reclame la aplicaţii pentru copii sau la tablete şi telefoane pentru cei mici? În foarte multe dintre ele observăm o tendinţă a copiilor de a ţine prea aproape de ochi terminalele respective. Ei bine, Samsung a venit cu o soluţie, sub forma unei aplicaţii.

Pe numele său Safety Screen, aplicaţia e menită pentru Android şi opreşte kinderii din apropierea exagerată de ochi a unui telefon sau a unei tablete. Acest lucru e obţinut prin avertizarea lor folosind un pop up haios sub formă de animaţie. Aplicaţia se bazează pe recunoaştere facială pentru această sarcină şi calculează distanţă de la fața utilizatorului la device.

Aplicaţia poate fi instalată din Play Store de către părinţi şi activată folosind un cod special, astfel încât alţii să nu o poată dezactiva. Experţii afirma că dacă cei mici petrec prea mult timp cu ochii aproape de ecran îşi pot strica vederea pe termen lung. Acel animăluţ albastru avertizează copilul să împingă tableta mai în spate sau să se dea mai în spate, felicitându-l apoi dacă face acest lucru. Mai multe detalii aflaţi mai jos.

Puteţi descărca aplicaţia de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×