Samsung Galaxy 5 (I5500), vandut in Italia drept Corby Smartphone

7.412 ori
<b>Samsung Galaxy 5 (I5500), vandut in Italia drept Corby Smartphone</b>Dupa ce a fost scapat pe web de cateva ori, Samsung I5500 (Galaxy 5) si-a facut debutul in Italia, unde va fi vandut sub numele de Corby Smartphone. Acesta este primul model din seria Corby, care va rula un OS specific pentru smartphone-uri, Android 2.1...

Dupa ce a fost scapat pe web de cateva ori, Samsung I5500 (Galaxy 5) si-a facut debutul in Italia, unde va fi vandut sub numele de Corby Smartphone. Acesta este primul model din seria Corby, care va rula un OS specific pentru smartphone-uri, Android 2.1 in aces caz.

Samsung Galaxy 5 vine cu un display QVGA LCD touch de 2.8 inchi, suport pentru conectivitate quad band GSM si 3G, un procesor de 600 MHz, o camera de 2 megapixeli, WiFi, Bluetooth 2.1 si A-GPS. In plus, handsetul permite descarcarea aplicatiilor din Android Market si suporta o mare varietate de servicii Google, folosind si widgeturi de social networking.

Corby Smartphone foloseste o baterie de 1200 mAh si carduri microSD de pana la 16 GB. Telefonul este unul destinat publicului de masa si vine cu un pret de 199 euro. El va fi disponibil de la jumatatea acestei luni, prin TIM si Wind (in Italia).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×