Jailbreak-ul pentru iOS 4 GM (varianta de iPhone 3GS), disponibil acum, prin PwnageTool

1.654 ori
<b>Jailbreak-ul pentru iOS 4 GM (varianta de iPhone 3GS), disponibil acum, prin PwnageTool</b>Hackerul msft.guy, cel care a rezoltat problemele cu metoda de deblocare blacksn0w pe iPhone 3.1.3 05.11.07 s-a apucat din nou de treaba, postand pachete PwnageTool pentru iPhone 3GS, in varianta iOS 4 GM http://sites.google.com/site/msftguy/file/....

Hackerul msft.guy, cel care a rezoltat problemele cu metoda de deblocare blacksn0w pe iPhone 3.1.3 05.11.07 s-a apucat din nou de treaba, postand pachete PwnageTool pentru iPhone 3GS, in varianta iOS 4 GM. Acestea pot fi folosite pentru a jailbreak-ui un iPhone 3GS, pastrand baseband-ul acestuia, pentru a-l putea debloca cu ultrasn0w sau blacksn0w.

Acest update trebuie incercat doar daca sunteti bine familiarizati cu iPhone-ul dumneavoastra 3GS, sau sunteti un utilizator avansat. In plus, un jailbreak si o metoda de deblocare de la iPhone Dev Team este de asemenea in curs de dezvoltare, astfel ca aveti toate motivele sa asteptati. Intre timp, daca folositi un iPhone cu OS-ul 3.1.3, puteti jailbreak-ui modelul 3GS prin intermediului lui Spirit, astfel.

iPod Touch 3G se poate debloca in acest mod, iar iPad-urile cu OS 3.2 se pot debloca astfel. Puteti folosi redsn0w 0.9.3, redsn0w 0.9.4, sn0wbreeze, PwnageTool 3.1.5 pentru jailbreak-ul de iPhone si iPod touch, iar deblocarea se poate realiza folosind ultrasn0w sau blacksn0w. Iata si un clip video care prezinta iOS 4 GM cu jailbreak pe iPhone 3GS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×