Produse evoMAG.ro

Jailbreak-ul pentru iOS 4 GM (varianta de iPhone 3GS), disponibil acum, prin PwnageTool

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.329 ori
<b>Jailbreak-ul pentru iOS 4 GM (varianta de iPhone 3GS), disponibil acum, prin PwnageTool</b>Hackerul msft.guy, cel care a rezoltat problemele cu metoda de deblocare blacksn0w pe iPhone 3.1.3 05.11.07 s-a apucat din nou de treaba, postand pachete PwnageTool pentru iPhone 3GS, in varianta iOS 4 GM http://sites.google.com/site/msftguy/file/....

Hackerul msft.guy, cel care a rezoltat problemele cu metoda de deblocare blacksn0w pe iPhone 3.1.3 05.11.07 s-a apucat din nou de treaba, postand pachete PwnageTool pentru iPhone 3GS, in varianta iOS 4 GM. Acestea pot fi folosite pentru a jailbreak-ui un iPhone 3GS, pastrand baseband-ul acestuia, pentru a-l putea debloca cu ultrasn0w sau blacksn0w.

Acest update trebuie incercat doar daca sunteti bine familiarizati cu iPhone-ul dumneavoastra 3GS, sau sunteti un utilizator avansat. In plus, un jailbreak si o metoda de deblocare de la iPhone Dev Team este de asemenea in curs de dezvoltare, astfel ca aveti toate motivele sa asteptati. Intre timp, daca folositi un iPhone cu OS-ul 3.1.3, puteti jailbreak-ui modelul 3GS prin intermediului lui Spirit, astfel.

iPod Touch 3G se poate debloca in acest mod, iar iPad-urile cu OS 3.2 se pot debloca astfel. Puteti folosi redsn0w 0.9.3, redsn0w 0.9.4, sn0wbreeze, PwnageTool 3.1.5 pentru jailbreak-ul de iPhone si iPod touch, iar deblocarea se poate realiza folosind ultrasn0w sau blacksn0w. Iata si un clip video care prezinta iOS 4 GM cu jailbreak pe iPhone 3GS.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×