Samsung Galaxy A5 (2016) primește Android Nougat în Rusia; vedem noutățile prin intermediul unui clip video

5.336 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2016) primește Android Nougat în Rusia; vedem noutățile prin intermediul unui clip video</b>Posesorii de smartphone-uri Samsung Galaxy A5 (2016) au astăzi un motiv de bucurie și asta pentru că update-ul la Android 7.0 Nougat a început a fi distribuit oficial. Pentru moment pachetul software ajunge doar în Rusia, dar posibil ca în perioada ce

Smartphone-urile mid-range Samsung sunt următoarele pe lista de update la Android 7.0 Nougat, iar Galaxy A5 (2016) este modelul care începând de astăzi se poate bucura de experiența nougat. Pentru moment doar utilizatorii din Rusia au remarcat disponibilitatea pachetului software și aflăm că update-ul poartă versiunea firmware A510FXXU4CQDK, fiind disponibil în acest moment doar over-the-air (OTA).

Odată cu această veste sunt dezvăluite și o serie de capturi de ecran, dar și un video care ne prezintă principalele modificări aduse la nivel de interfață odată cu actualizarea la Android 7.0. Ținând cont de faptul că update-ul a apărut în Rusia, nu ar fi exclus ca în săptămâna ce urmează să îl vedem disponibil și la noi pe plan local.

Revenind la recenzia pe care i-am realizat-o lui Samsung Galaxy A5 (2016), aflați că acest smartphone vine la pachet cu o baterie aproape perfectă, cu un ecran luminos și performanță bună, dar și cu un design tare arătos. În acest moment produsul de față are un preț de 1.329 lei în oferta eMAG, sau 1.299 lei la Cel.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×