Samsung distribuie actualizarea la Android Nougat pentru smartphone-ul Galaxy A5 (2017)

4.608 ori
<b>Samsung distribuie actualizarea la Android Nougat pentru smartphone-ul Galaxy A5 (2017)</b>Un lucru criticat de către public odată cu lansarea lui Galaxy A5 (2017) a fost faptul că telefonul rula din fabrică Android 6.0 Marshmallow și nu noul release Android Nougat care era disponibil de ceva vreme pe piață. Nu s-au știut motivele

Astăzi apar și primele indicii cu privire la distribuirea update-ului la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2017), terminal care debuta în luna ianuarie a acestui an. Sosea cu Marshmallow din fabrică și după cum probabil ați văzut, telefonuL a fost testat și de către noi - recenzia sa fiind disponibilă chiar aici.

Samsung Galaxy A5 2017

Revenind la știrea de astăzi, aflați că pentru moment actualizarea și-a făcut apariția în Rusia, ca dovadă stând captura de ecran pe care o vedeți mai sus. Aici este menționat numele de cod SM-A520F și faptul că pachetul software are o mărime de 1386 MB, semn că este nevoie de o conexiune Wi-Fi pentru a descarca update-ul și de o baterie încărcată complet pentru a purcede la instalare.

Printre noutățile oferite se numără un UI redefinit, experiența multi-window, dar și butoanele quick settings. Ținând cont de sosirea acestui update în Rusia nu ar trebui să dureze prea mult și să vedem actualizarea distribuită și în alte regiuni. Puteți verifica statusul update-urilor disponibile din zona de setări. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×