Samsung Galaxy J2 Pro 2017 (SM-J250F) primește certificarea Bluetooth

992 ori
<b>Samsung Galaxy J2 Pro 2017 (SM-J250F) primește certificarea Bluetooth</b>În ultima săptămână am aflat și câteva detalii din benchmark-uri despre smartphone-ul entry-level numit Samsung Galaxy J2 Pro (2017). Produsul de față a fost certificat recent de către Bluetooth SIG sub numele de serie SM-J250F și înseamnă

Ultimele zile au venit și cu vești despre noi smartphone-uri entry level pregătite de către Samsung, unul dintre acestea fiind Samsung Galaxy J2 Pro (2017). Aflam prin intermediul unor benchmark-uri ce dotări se vor regăsi la interiorul său, iar astăzi descoperim că produsul tocmai ce a primit certificarea Bluetooth, fiind menționată aici versiunea SM-J250F.

Samsung SM-J250F

Potrivit detaliilor înscrise în documentele de certificare, Samsung Galaxy J2 Pro (2017) vine cu un procesor Qualcomm tactat la o frecvență de 1.4 GHz, cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică și cu suort pentru conectivitate Bluetooth, 4G LTE, resectiv Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Ținând cont de pachetul hardware al modelului anterior, atunci așteptăm ca succesorul său să vină tot cu 2 GB RAM, cu display Super AMOLED HD de 5 inch și cu o baterie de 2600 mAh. Rămâne de văzut dacă se va păstra și acel inel cu LED-uri din jurul camerei foto principale ce se ilumina la primirea de apeluri, mesaje și update-uri din aplicațiile de socializare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×