Samsung Galaxy J2 Pro 2017 (SM-J250F) primește certificarea Bluetooth

967 ori
<b>Samsung Galaxy J2 Pro 2017 (SM-J250F) primește certificarea Bluetooth</b>În ultima săptămână am aflat și câteva detalii din benchmark-uri despre smartphone-ul entry-level numit Samsung Galaxy J2 Pro (2017). Produsul de față a fost certificat recent de către Bluetooth SIG sub numele de serie SM-J250F și înseamnă

Ultimele zile au venit și cu vești despre noi smartphone-uri entry level pregătite de către Samsung, unul dintre acestea fiind Samsung Galaxy J2 Pro (2017). Aflam prin intermediul unor benchmark-uri ce dotări se vor regăsi la interiorul său, iar astăzi descoperim că produsul tocmai ce a primit certificarea Bluetooth, fiind menționată aici versiunea SM-J250F.

Samsung SM-J250F

Potrivit detaliilor înscrise în documentele de certificare, Samsung Galaxy J2 Pro (2017) vine cu un procesor Qualcomm tactat la o frecvență de 1.4 GHz, cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică și cu suort pentru conectivitate Bluetooth, 4G LTE, resectiv Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Ținând cont de pachetul hardware al modelului anterior, atunci așteptăm ca succesorul său să vină tot cu 2 GB RAM, cu display Super AMOLED HD de 5 inch și cu o baterie de 2600 mAh. Rămâne de văzut dacă se va păstra și acel inel cu LED-uri din jurul camerei foto principale ce se ilumina la primirea de apeluri, mesaje și update-uri din aplicațiile de socializare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×