Samsung Galaxy A5 (2018) primește noi randări de huse; vine cu display 18:9 și scanner de amprente în spate

5.680 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2018) primește noi randări de huse; vine cu display 18:9 și scanner de amprente în spate</b>Până la sfârșitul acestui an, sau cel târziu în ianuarie 2018 vom asista la debutul seriei de smartphone-uri Galaxy A (2018), gamă din care face parte și Galaxy A5 (2018). Acest terminal a avut parte de numeroase scăpări în ultima vreme

La fel de mult se vorbește în această perioadă și despre smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2018), telefon ce are mari șanse să fie lansat la finalul acestui an. Vom avea parte de un upgrade major în cazul de față, asta pentru că ni se pregătește un display cu aspect 18:9 ceea ce este inedit pentru zona mid-range. E drept că mai există câteva alternative de genul, dar dotările oferite la pachet nu impresionează.

Samsung Galaxy A5 2018

Vedeți în cadrul acestui articol câteva randări ale telefonului din partea producătorului de huse Olixar, accesorii disponibile în 4 variante de culoare. Observăm generosul display a cărui diagonală este necunoscută pentru moment, muchiile înguste ale panoului frontal și în spate o cameră foto singulară cu bliț LED și scanner de amprente plasat central într-un loc ușor de accesat cu o singură mână.

Samsung Galaxy A5 2018

De aici reiese și faptul că telefonul va oferi un buton fizic dedicat lui Bixby, o echipare ce nu va încânta pe toată lumea. Așteptăm un port USB Type-C pe acest handset și jack audio. Mai aflați că Samsung Galaxy A5 (2018) a primit de curând și certificarea Wi-Fi, semn că lansarea se apropie cu pași repezi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×