Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ primesc randări din partea producătorilor de huse

746 ori
<b>Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ primesc randări din partea producătorilor de huse</b>Cu toate că la începutul anului credeam că Samsung face ceva ordine în gama de terminale Galaxy A prin lansarea unui număr mai mic de modele, iată că ne-am înșelat. Ce-i drept s-a renunțat la A3, A5 și A7 în favoarea handset-urilor A8 și A8+

Chiar la începutul anului aflam că Samsung are de gând să facă ceva ordine în gama de terminale Galaxy A, lansând mai puține modele și renunțând la variantele A3, A5 și A7. Deși părea că astfel vor evolua lansările odată cu debutul lui A8 și A8+, iată că acum situația stă complet altfel și ne pregătim de noi modele Galaxy A. Este vorba despre duo-ul A6 și A6+ care au avut parte de leak-uri notabile recent și care astăzi apar în randări din partea producătorilor de huse.

Samsung Galaxy A6

Putem spune că avem de-a face cu variante mai accesibile pentru A8 și A8+, dar cumva modelul cu Plus în coadă beneficiază de ceva extra și anume o cameră duală. Din punct de vedere al design-ul nu se remarcă modificări deosebite și observăm că handset-urile păstrează portul USB Type-C și jack-ul audio la bază.

Samsung Galaxy A6+

Cel mai probabil avem parte de o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, iar ecranul va păstra aspectul 18.5:9. Din punct de vedere hardware, Galaxy A6 va sosi echipat cu un ecran de 5.6 inch, o singură cameră foto în spate, 3 GB RAM și procesor Exynos 7870. Pe modelul A6+ vom avea ecran de 6 inch, 4 GB de RAM și un procesor Qualcomm Snapdragon 625 se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×