Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc noi randări din partea producătorului de huse Olixar

4.092 ori
<b>Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc noi randări din partea producătorului de huse Olixar</b>Înainte ca randările extrem de detaliate ale telefoanelor viitoare să ajungă în online avem ocazia să privim asupra imaginilor randate de producătorii de huse, companii ce au deja informații cu privire la design-ul acestora și

Cu mult timp înainte ca randările detaliate pe care @evleaks ni le oferă pentru terminale încă nelansate să sosească, apar imaginile din partea producătorilor de huse care au deja dimensiunile finale și detaliile complete despre look-ul acelor dispozitive. Fix asta se întâmplă astăzi când vedem accesorii marca Olixar pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Husa S9+

Toate aceste huse pe care le vedeți în randări sunt disponibile la precomandă în oferta retailerului britanic mobilefun.co.uk pentru prețuri cuprinse între 5 și 22 euro. Se menționează chiar și data de 28 februarie 2018 când accesoriile devin disponibile, semn că într-adevăr noile flagship-uri sunt programate pentru o lansare la final de februarie.

Vedem că S9 cel standard vine cu o singură cameră foto în spate, cu scanner de amprente plasat chiar sub într-un loc mult mai ușor de accesat și cu un buton fizic pentru accesarea asistentului vocal Bixby. S9+ va opta pentru o cameră duală și ambele ar urma să aducă un raport screen to body de aproximativ 90%. Se va păstra jack-ul audio, cât și senzorul de puls pe care sud-coreenii tot insistă de ani buni.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×