Google Photos include de astăzi un editor video actualizat; Iată ce poate face

1.065 ori
<b>Google Photos include de astăzi un editor video actualizat; Iată ce poate face</b>Începând de astăzi cei de la Google încep distribuirea unei noi versiuni pentru aplicația Photos, update ce aduce și modificări interesante pentru editorul video. De acum înainte vom regăsi în cazul de față mai multe tool-uri pentru editare

Deja nu mai este un secret faptul că una dintre cele mai actualizate aplicații din portofoliul Google este Photos. De astăzi mai bifăm un update pentru acest software și descoperim că noutățile vizează în special zona de editare video. Cu toate că editorul video anterior oferea funcții destul de utile, de acum înaitne avem parte și de mai multe tool-uri menite să transforme experiența de editare și rezultatul final.

Google Photos

Avem parte de un nou UI cu background alb, iar de acum avem parte și de o prezentare mai diferită a elementelor incluse în editorul video. Astfel clipul principal este în partea de sus, iar sub acesta avem o colecție de clipuri selectate unde putem vedea și cât de multe minute/secunde au fost incluse în proiect din fiecare în parte.

Nu mai este nevoie să deschidem clipul în alt ecran și să ajustăm slide-urile, funcția fiind oferită acum din ecranul principal. Sunt incluse și setări adiționale și comenzi ce permite replicare clipurilor, înlăturarea acestora din timeline sau eliminarea sunetului original din video. 

Google Photos poate fi descărcat de aici pe Android, respectiv de aici pe iOS.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×