Samsung Galaxy A6s este numele final pentru Galaxy P30; Debutează în aceasta lună alături de Galaxy A9s

1.855 ori
<b>Samsung Galaxy A6s este numele final pentru Galaxy P30; Debutează în aceasta lună alături de Galaxy A9s</b>Deși mai bine de o lună am trăit cu impresia că Samsung va lansa o nouă serie de terminale mobile numită Galaxy P, asta odată cu scăpările lui Galaxy P30, iată că într-un final aflăm contrariul. O sursă le-a dezvăluit celor de la Phone Arena că

În general Samsung îşi lansează generaţia viitoare de modele Galaxy A prin decembrie, dar acum se pare că vom primi ceva nou încă din octombrie. Sursele afirmă că mult scăpatul Galaxy P30 se va numi de fapt Samsung Galaxy A6s şi că va veni în această lună împreună cu un Galaxy A9s.

Galaxy A6s

Samsung Galaxy P30 a tot scăpat în ultima săptămână, cu speculaţii legate de cititorul de amprente pe care îl integrează în ecran, asta deși TENAA l-a certificat fără acea dotare. Telefonul este menit pentru piaţa din China şi pentru alte pieţe cheie din Asia, sosind cu scanner de amprente în spate după cum se vede și mai sus, cu baterie de 3300 mAh și cu procesor Exynos sau Qualcomm.

Galaxy A9s

Acesta ar debuta împreună cu aşa numitele Galaxy A9 Pro (2018) şi Galaxy A7 (2018) pe data de 4 octombrie în cadrul unui eveniment Samsung unde ni se promite lansarea unui telefon cu 4 camere foto în spate. Galaxy A9s este acel smartphone cu 4 camere în spate, cunoscut o perioadă şi ca Galaxy A9 Pro (2018). Nici dotările sale nu sunt cunoscute, în afara unor speculaţii că vom vedea noul procesor Snapdragon 710 la interior.

Şi acest device este gândit tot pentru piaţa din China, cel puţin în prima fază. Samsung de abia a intrat pe piaţa telefoanelor cu 3 camere şi e ciudat să îi vedem deja sărind la 4 camere în spate. Toate acestea pot fi lejer considerate "probe" pentru un debut al lui S10 tot cu multe camere la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×