Turul Magazinelor #487: Revine televizorul 4K sub 1000 lei, cameră video sport cu WiFi, aspirator inteligent Xiaomi sub 900 lei

1.982 ori
<b>Turul Magazinelor #487: Revine televizorul 4K sub 1000 lei, cameră video sport cu WiFi, aspirator inteligent Xiaomi sub 900 lei</b>Revenim la început de săptămână cu o nouă ediție Turul Magazinelor în care avem recomandări pentru toată lumea. În primul rând vă propunem achiziția unui televizor NEI cu rezoluție 4K ce se vinde în momentul de față la un preț special de doar

E început de lună, săptămână, facultate şi mai vreţi voi azi pe 1 octombrie, dar şi un început proaspăt pentru "Turul Magazinelor". Cea mai nouă ediţie se bazează pe reduceri bune de tot, atât de bune ca 5 din 6 produse nu sar de 1000 de lei. Şi includem aici şi televizor 4K, un robot de curăţenie Xiaomi şi un robinet de baie fistichiu sau căşti originale Samsung. Completăm cu o placă video hardcore la final. Toate mai jos!.

1. Televizor NEI 43NE6000, 4K, 109 cm

NEI 43NE6000

Au revenit televizoarele acelea 4K la super preţ, de această dată cu un model NEI de 109 cm la sub 1000 lei la eMAG.ro. Sincer nu cred că se scade sub acest preţ nici de Black Friday... NEI este un brand prezent în România din 1993 şi este perceput drept o marcă de încredere pentru publicul român. Se remarcă prin preţuri convenabile şi calitate destul de bună. Oferă conectivitate VGA, USB şi HDMI şi are două difuzoare stereo, fiecare de 8W. Cele 3 porturi HDMI sunt binevenite şi are şi tuner digital.

2. Căști in-ear Samsung AKG

Samsung AKG

Căştile originale Samsung cu tuning AKG sunt acum disponibile la Cafago.com la doar 5.79 de euro. Cred că atunci când au început prima oară să se vândă anul trecut cu S8 costau şi de vreo 5 ori mai mult. Au bas bun şi izolează excelent sunetul de la exterior, dar la volum puteau fi mai generoase. Sunt extrem de comode aceste buds şi au şi un fir ranforsat tip "şiret de bocanc", la bază cel puţin. Telecomandă comodă, cu butoane mari inclusă la pachet.

3. Aspirator robot Xiaowa Lite

Xiaowa Lite

Mereu când vreau să îmi iau un robot care să fugărească pisica sau câinele prin casă, un robot-aspirator mă refer mă lovesc de preţuri de 1800+ lei. La PCGarage.ro am găsit un robot de acest tip la suma de 899 lei, ceea ce mi se pare un chilipir bun de tot. Din păcate văd că stocul e doar de un produs, deci primul venit şi e şi primul servit. Are o aspirare puternică, de 1600 PA şi se descurcă excelent cu părul, praful, resturile de pe jos, putând şi naviga pe lângă goluri în podea sau colţuri de mobilă.

Are design modular, ceea ce îl face uşor de reparat şi are o autonomie excelentă de 2 ore. Vine şi cu funcţie de măturare şi anti încâlcire în cabluri.

4. Cameră video sport SJCAM SJ5000WIFI

SJCAM SJ5000WIFI

Cine nu îşi permite un GoPro Hero 7, poate încerca ceva mai entry level, precum această cameră video sport de 499 lei la F64.ro. Vine cu filmare Full HD, ecran de 2 inch şi un senzor de imagine de 14 MP CMOS. Se poate conecta la terminale iOS şi Android şi poate afişa în timp real ce filmaţi. Puteţi chiar modifica setările acestui device direct de pe mobil şi face şi live stream spre calculator, devenind înlocuitor de cameră web. Are port microUSB, WiFi, autonomie de 90 de minute şi cântăreşte doar 74 de grame.

5. Robinet cu LED

Robinet cu LED

Dacă v-am arătat până acum în Turul modalităţi de a face toaleta luminoasă cu LED-uri, hai să vedem cum facem cursul de apă mai luminos. Acest robinet cu "cascadp cu lumini LED" poate face baia voastră brusc mai elegantă. Costă doar 55.07 dolari la Lightinthebox şi face musafirii să se simtă ca la hotel în Dubai. Aveţi multe recenzii pozitive pe site în care vedem robinetul montat şi strălucind fistichiu pe roşu, verde sau albastru. Mi se pare inedit că acea culoare LED se schimbă odată cu temperatura apei.

6. Placă video Gigabyte GeForce GTX 1080, 8GB 

Gigabyte GeForce GTX 1080

Pentru că în perioada următoare se lansează Assassin's Creed Odyssey, Battlefield V şi Call of Duty Black Ops 4, e cazul să ne facem upgrade la PC, cu o placă grafică excelentă. E vorba despre un GTX 1080, dar unul mai accesibil de la Gigabyte. Costă 2549 lei la Cel.ro după o reducere şi are 8 GB memorie. Are un sistem de răcire solid, cu 3 ţevi de cupru şi ventilatoare generoase. Suportă grafică 3D, G-Sync, NVIDIA Surround şi cred că se descurcă şi cu VR-ul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×