Orange România dublează punctele Thank You şi răsplăteşte clienţii cu extra beneficii în programul de loialitate

Autor:  | Publicat în:  Orange 6.674 ori
<b>Orange România dublează punctele Thank You şi răsplăteşte clienţii cu extra beneficii în programul de loialitate</b>La început de lună octombrie operatorul Orange România anunță câteva schimbări realizate programului Thank You, schimbări care vor avantaja utilizatorii. Astfel, de acum înainte punctele de loialitate se vor dubla, iar clienții au ocazia de a

Orange România începe a doua lună de toamnă cu bonusuri şi beneficii pentru clienţii săi. Astfel aflăm că acum clienţii au şansa de a vota ce beneficii doresc să fie incluse în program şi vor avea dublate punctele Thank You cu oferta Orange Love.

De asemenea clienţii sunt recompensaţi pentru anii petrecuţi în reţea. Prin noul program de loialitate clienţii Orange vor primi înapoi 10% din valoarea facturii sub formă de puncte Thank You. Cei care au ales oferta Orange Love şi au adăugat şi un abonament de voce şi servicii de Interent prin fibră, dar şi TV prin cablu vor fi răsplătiţi cu puncte Thank You. Acestea reprezintă 20% din valoarea serviciilor facturate.

În plus, mai primiţi şi 50 de puncte Thank You pentru prima conectare în contul My Orange, o lună de trafic de Internet nelimitat pentru ziua de naştere şi un voucher de 10% reducere la accesorii în magazinele online pentru onomastică. Odată cu împlinirea unui an în reţea primiţi şi 512 MB bonus Internet lunar, care se adaugă la resursele din abonamentul de voce.

Bonusul creşte cu fiecare an petrecut în reţea, iar fiecare an de genul înseamnă 10% extra valoare pentru punctele Thank You folosite în magazinul online pentru cumpărarea telefoanelor cu abonament pe 24 luni. Noul program de loialitate va permite şi să votaţi/alegeţi între aceste două beneficii:

  • Voucher cu 10% reducere la accesorii în magazinul online
  • Acces gratuit la colecția de filme de închiriat din secțiunea Movie Go disponibilă în Orange TV Go

Beneficiul se poate vota până la 15 noiembrie 2018. Aflaţi mai multe detalii despre oferta Thank You aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×