Samsung Galaxy A30s va sosi cu o cameră triplă în spate; Aflăm și alte detalii despre device

1.288 ori
<b>Samsung Galaxy A30s va sosi cu o cameră triplă în spate; Aflăm și alte detalii despre device</b>Samsung a început deja de ceva vreme să diversifice paleta de modele Galaxy A, ele fiind rafinate cu sub serii şi sub serii. Astfel, avem modele precum Galaxy A20e şi acum ne pregătim de un Galaxy A30s. Acesta ar trebui să fie un

Samsung a început deja de ceva vreme să diversifice paleta de modele Galaxy A, ele fiind rafinate cu sub serii şi sub serii. Astfel, avem modele precum Galaxy A20e şi acum ne pregătim de un Galaxy A30s. Acesta ar trebui să fie un uşor upgrade pentru A30 şi avem detalii despre el mai jos.

 

Vă reamintesc că Samsung Galaxy A30 sosea în luna martie, cu un ecran Super AMOLED de 6.4 inch, procesor Exynos 7904 şi o baterie de 4000 mAh. Avea o cameră duală în spate de 16 MP + 5 MP şi costa în jur de 230 de euro. Acum vine şi Galaxy A30s, care face trecerea la o cameră triplă. Probabil se păstrează camera principală de 16 MP şi wide angle de 5 MP, dar li se adăugă şi o cameră Bokeh sau telephoto.

Sursa mai afirmă că Samsung Galaxy A30s va veni cu un ecran de tip Infinity-V, deci cu o formă diferită a bretonului faţă de Infinity-U de la Galaxy A30. Practic va avea forma literei "V" în loc de "U". Galaxy A30s a apărut pe web sub numele de cod SM-A307FN şi ar trebui să sosească cu 3 GB RAM şi Android 9.0 Pie cu One UI aplicat peste. A avut şi scăpări în benchmarkuri, iar producţia să a debutat deja în India.

Se pare şi că va păstra ecranul de 6.4 inch Super AMOLED Full HD+ şi procesorul Exynos 7904. Debutul ar fi programat pentru 11 august, în India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×