Samsung Galaxy A10s este certificat de FCC; Vine cu baterie de 3900 mAh și cameră foto duală

685 ori
<b>Samsung Galaxy A10s este certificat de FCC; Vine cu baterie de 3900 mAh și cameră foto duală</b>Începutul săptămânii ne aduce vești despre un alt smartphone Galaxy A pregătit de către Samsung și anume modelul Galaxy A10s care tocmai ce a fost certificat de către FCC. Apare aici sub numele de serie SM-A107F

Începutul săptămânii ne aduce vești despre un alt smartphone Galaxy A pregătit de către Samsung și anume modelul Galaxy A10s care tocmai ce a fost certificat de către FCC. Apare aici sub numele de serie SM-A107F și descoperim faptul că vine echipat cu o baterie generoasă de 3900 mAh, upgrade destul de interesant ținând cont că Galaxy A10 vine cu o baterie de 3400 mAh.

 

Mai sus putem vedea și o schiță ce confirmă prezența unei camere foto duale în spatele acestui dispozitiv și a unui scanner de amprente fizic tot în această zonă. Galaxy A10 nu oferea un asemenea cititor de amprente și nici o cameră duală, mulțumindu-se cu un singur senzor de 13 megapixeli.

Se vorbește și despre prezența unui port USB la bord și a unui jack audio. Din documentele FCC reiese faptul că diagonala ecranului va fi de aproximativ 6.3 - 6.4 inch și ar fi o veste bună dacă se va face trecerea la un panou cu rezoluție FHD+. Așteptăm acum mai multe leak-uri și poate detalii oficiale despre lansarea device-ului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×