Samsung Galaxy A10s este certificat de FCC; Vine cu baterie de 3900 mAh și cameră foto duală

635 ori
<b>Samsung Galaxy A10s este certificat de FCC; Vine cu baterie de 3900 mAh și cameră foto duală</b>Începutul săptămânii ne aduce vești despre un alt smartphone Galaxy A pregătit de către Samsung și anume modelul Galaxy A10s care tocmai ce a fost certificat de către FCC. Apare aici sub numele de serie SM-A107F

Începutul săptămânii ne aduce vești despre un alt smartphone Galaxy A pregătit de către Samsung și anume modelul Galaxy A10s care tocmai ce a fost certificat de către FCC. Apare aici sub numele de serie SM-A107F și descoperim faptul că vine echipat cu o baterie generoasă de 3900 mAh, upgrade destul de interesant ținând cont că Galaxy A10 vine cu o baterie de 3400 mAh.

 

Mai sus putem vedea și o schiță ce confirmă prezența unei camere foto duale în spatele acestui dispozitiv și a unui scanner de amprente fizic tot în această zonă. Galaxy A10 nu oferea un asemenea cititor de amprente și nici o cameră duală, mulțumindu-se cu un singur senzor de 13 megapixeli.

Se vorbește și despre prezența unui port USB la bord și a unui jack audio. Din documentele FCC reiese faptul că diagonala ecranului va fi de aproximativ 6.3 - 6.4 inch și ar fi o veste bună dacă se va face trecerea la un panou cu rezoluție FHD+. Așteptăm acum mai multe leak-uri și poate detalii oficiale despre lansarea device-ului. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×