Samsung Galaxy A8 va include şi scanner de amprente; Talia sa ultrasubțire e reconfirmată

1.181 ori
<b>Samsung Galaxy A8 va include şi scanner de amprente; Talia sa ultrasubțire e reconfirmată</b>Se pare că ne apropiem de lansarea lui Samsung Galaxy A8, un fel de v&acirc;rf de gama al seriei Galaxy A, care se anunţă a fi foarte interesant. Terminalul ar urma să fie cel mai subţire telefon produs de Samsung vreodată, iar azi aflăm că vine...

Se pare că ne apropiem de lansarea lui Samsung Galaxy A8, un fel de vârf de gama al seriei Galaxy A, care se anunţă a fi foarte interesant. Terminalul ar urma să fie cel mai subţire telefon produs de Samsung vreodată, iar azi aflăm că vine şi cu scanner de amprente.

Handsetul va măsura doar 5.9 mm în grosime, va etala un design metalic arătos, în linie cu restul seriei Galaxy Tab A şi mai nou am descoperit şi că va integra un scanner de amprente în butonul Home. În ultima vreme au abundat scăpările legate de acest model, indicând faptul că ne apropiem de debutul său. Se vehiculează şi un preţ sub 500 de dolari aici şi o lansare la mijlocul lunii în China.

Samsung Galaxy A8

Galaxy A8 ar urma să vină cu un ecran Super AMOLED de 5.7 inch, cu rezoluţie Full HD şi o cameră de 16 megapixeli în spate, plus una frontală de 5 MP. La bord vom avea şi un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615, dar şi 2 GB RAM, 16 GB stocare şi slot microSD. Bateria va fi o unitate de 3050 mAh, iar acest model ar trebui să ajungă şi în Europa până la toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×