Samsung Galaxy A9 este anunțat oficial; phablet de 6 inch cu procesor octa-core și scanner de amprente

1.375 ori
<b>Samsung Galaxy A9 este anunțat oficial; phablet de 6 inch cu procesor octa-core și scanner de amprente</b>&Icirc;n Ajunul Crăciunului, iată că Samsung anunță un nou smartphone, și anume modelul Samsung Galaxy A9. Noul phablet cu din seria A se laudă cu o construcție complet metalică, dar și cu specificații ce tind spre zona high-end. De asemenea, o...

În Ajunul Crăciunului, iată că Samsung anunță un nou smartphone, și anume modelul Samsung Galaxy A9. Noul phablet cu din seria A se laudă cu o construcție complet metalică, dar și cu specificații ce tind spre zona high-end. De asemenea, o altă dotare mai interesantă este constituită de sticla 2.5D aplicată peste ecran.

Acesta din urmă este reprezentat de către un panou Full HD Super AMOLED de 6 inch ce ne oferă o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Primim un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652 tactat la 1.8 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB.

Samsung Galaxy A9 aduce un senzor foto principal Samsung S5K3L2 de 13 megapixeli cu OIS, deschidere f/1.9 și bliț LED, și un senzor frontal de 8 megapixeli cu deschidere f/1.9. Acest device vine din fabrică cu Android 5.1.1 Lollipop, cu suport dual-sim (nanoSIM + nanoSIM), și cu o baterie de 4000 mAh.

Avem parte de tehnologia de încărcare rapidă, de un scanner de amprente amplasat sub butonul home, dar și de tehnologia 4G LTE. Pentru moment nu există detalii despre preț, sau despre data la care acest smartphone va fi pus în vânzare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×