Samsung Galaxy A9 Pro este anunțat oficial în China; primim 4 GB RAM și o baterie de 5000 mAh

1.578 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Pro este anunțat oficial în China; primim 4 GB RAM și o baterie de 5000 mAh</b>Smartphone-ul Galaxy A9 Pro a fost subiect de teasere &icirc;n ultimul timp, telefon ce astăzi este anunțat oficial &icirc;n China. Cum bănuiți probabil, este vorba despre o variantă ceva mai bine dotată a phablet-ului A9 (2016) ce impresionează...

Smartphone-ul Galaxy A9 Pro a fost subiect de teasere în ultimul timp, telefon ce astăzi este anunțat oficial în China. Cum bănuiți probabil, este vorba despre o variantă ceva mai bine dotată a phablet-ului A9 (2016) ce impresionează în special prin diagonala generoasă de 6 inch și prin construcția metalică.

Acestă variantă Pro păstrează panoul Full HD de 6 inch, procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 652, dar și camera frontală de 8 megapixeli. Se face trecerea în schimb către un chip de 4 GB memorie RAM și la o cameră foto principală de 16 megapixeli cu autofocus, bliț LED, stabilizare optică și deschidere f/1.9.

De asemenea, întâlnim un upgrade și la capitolul bateriei, capacitatea sa crescând de la 4000 mAh de pe versiunea standard, la 5000 mAh pe noul model. În continuare avem parte de tehnologia de încărcare rapidă, de un buton home fizic cu scanner de amprente și de protecție Gorilla Glass 4 pentru display.

Aflăm că Samsung Galaxy A9 Pro rulează sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow, și faptul că prețul său de comercializare este de 540 dolari în China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×