Samsung Galaxy Note 7 este lansat oficial în România; avem și primul preț de comercializare!

2.130 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 este lansat oficial în România; avem și primul preț de comercializare!</b>În această dimineață de la ora 10:00, cei de la Samsung România au desfășurat o conferință de presă pentru lansarea phablet-ului Galaxy Note 7 - terminal cu 4 GB memorie RAM, display Quad HD de 5.7 inch și stylus S-Pen rezistent la apă. Acest produs este

În această dimineață cei de la Samsung au lansat pe plan local phablet-ul Galaxy Note 7 - terminal cu dotări de top și al cărui design se inspiră din seria Galaxy S7. Evenimentul a avut loc la TechHub în București, și puțin după ora 10:00 a început și prezentarea propriu-zisă a telefonului din partea unor oficial ai companiei, după care a urmat un scurt moment de tip tutorial prin care am aflat detalii despre cum se poate realiza o prezentare PowerPoint folosind terminalul și al său S-Pen.

Samsung Galaxy Note 7

Ni s-au reamintit principalele funcții ale sale, cum este cazul display-ului Quad HD de 5.7 inch cu tehnologie Super AMOLED și margini curbate în stil S7 Edge, al pachetului hardware compus din 4 GB memorie RAM + 64 GB spațiu intern de stocare și un procesor Snapdragon 820 / Exynos 8890 în funcție de regiune. 

Samsung Galaxy Note 7

După cum știți deja, acest model împrumută camera foto de pe Galaxy S7, fiind vorba despre un senzor de 12 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel, deschidere f/1.7, bliț LED și suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD. Avem un senzor frontal de 5 megapixeli pentru selfie-uri și o baterie de 3500 mAh cu suport atât pentru încărcare rapidă standard, cât și pentru încărcare wireless rapidă.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 beneficiază de certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, standard pe care îl regăsim aplicat și asupra stylus-ului S-Pen ce poate fi utilizat chiar și sub apă. Ce ar mai fi de spus despre terminal, este că primim aici un port USB Type-C - fiind primul model din gama sud-coreenilor cu un asemenea element de conectivitate, respectiv un sistem de scanare a irisului pentru o securitate sporită.

Samsung Galaxy Note 7

În continuare se merge pe un design unibody ce include o ramă metalică și suprafețe din sticlă pe spatele terminalului și desigur deasupra display-ului. Pentru că amprentele vor fi cu siguranță deranjante, este neapărată nevoie de o husă de protecție dacă aveți în plan achiziția telefonului. Aflați că acest model este deja disponibil la QuickMobile pentru un preț de 3.799 lei, fiind oferit cadou și un card microSD de 128 GB. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×