Samsung Galaxy A90 ni se prezintă într-o randare concept alături de camera selfie periscop la bord

780 ori
<b>Samsung Galaxy A90 ni se prezintă într-o randare concept alături de camera selfie periscop la bord</b>Am aflat în acest weekend și faptul că Samsung ne pregătește un telefon deosebit din seria Galaxy A și anume modelul Galaxy A90 ce va opta pentru un mecanism de cameră selfie periscop, modalitate prin care scăpăm de

Am aflat în acest weekend și faptul că Samsung ne pregătește un telefon deosebit din seria Galaxy A și anume modelul Galaxy A90 ce va opta pentru un mecanism de cameră selfie periscop, modalitate prin care scăpăm de inesteticele decupaje în ecran. Acum avem ocazia să vedem și o randare concept realizată de către cei de la Trendingleaks.com pe seama informațiilor proaspăt ajunse în online.

Concept Galaxy A90

După cum se poate observa, aceștia iau în calcul două abordări diferite pentru mecanismul de cameră periscop - într-una dintre posturi fiind regăsit în stânga, iar în cealaltă plasat central. Totuși, din cauza faptului că în spate avem deja o cameră triplă plasată vertical și pentru că nu ar mai fi loc pentru găzduirea unui asemenea mecanism acolo, tindem să credem că senzorul selfie va fi integrat în stânga sus.

Concept Galaxy A90

În rest telefonul se prezintă tare bine cu un ecran aproape edge-to-edge, difuzor subtil integrat pe marginea superioară și spate din sticlă în degrade. Vă reamintim că acesta este doar un concept și că telefonul real ar putea arăta complet altfel. Rămâne să ne convingem de capitolul design odată ce @onleaks vine cu randări CAD bazate pe schițe din fabrică. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×