Xiaomi Mi 9 ar fi apărut în mâinile unui director Xiaomi; Pare să aibă o cameră triplă

924 ori
<b>Xiaomi Mi 9 ar fi apărut în mâinile unui director Xiaomi; Pare să aibă o cameră triplă</b>S-a discutat puţin despre Xiaomi Mi 9 în ultima vreme, cu perspectiva unei lansări la MWC 2019 chiar. O parte din dotări o aflam la începutul anului, inclusiv o cameră triplă. Acum vedem o presupusă fotografie hands on cu terminalul

S-a discutat puţin despre Xiaomi Mi 9 în ultima vreme, cu perspectiva unei lansări la MWC 2019 chiar. O parte din dotări o aflam la începutul anului, inclusiv o cameră triplă. Acum vedem o presupusă fotografie hands on cu terminalul în mâna unui director al companiei.

Fotografia a fost ştearsă rapid de pe reţelele de socializare din China, dar publicul o salvase deja. Se pare că terminalul vine cu o cameră orientată vertical, care ar putea include 3 senzori. Nu vedem vreun decupaj pentru cititorul de amprente, care e probabil integrat în ecran.

Xiaomi Mi 9

Judecând după cum stă în mâna acelui oficial, nu pare un terminal uriaş cu diagonală de 6.5 sau 6.7 inch. În ultima vreme s-a discutat chiar despre o Penta Cam pentru un viitoare flagship Xiaomi, dar nu pare să fie cazul aici. Eventual avem 3 camere în spate şi 2 în faţă, pentru un total de 5. Sursele afirmă că la MWC 2019 vedem doar un Xiaomi Mi Mix 3 5G, cu procesor Snapdragon 855 şi 10 GB RAM.

Xiaomi Mi 9 ar urma să vină de abia prin aprilie, mai sau poate chiar iunie, cu procesor Snapdragon 855 la bord şi una din camerele din spate de 48 MP, una de 12 MP şi una 3D, poate chiar Sony ToF.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×