Samsung Galaxy Beam i8520, telefon Android 2.1 cu proiector, disponibil din iulie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.480 ori
<b>Samsung Galaxy Beam i8520, telefon Android 2.1 cu proiector, disponibil din iulie</b>Samsung are o perioada ocupata, cu ocazia showului CommunicAsia 2010, in cadrul caruia a lansat handseturile Wave 2, Wave 2 Pro si doua noi smartphone-uri Windows Mobile. De asemenea, Samsung a anuntat si handsetul cu proiector i8520, pe care il vazusem...

Samsung are o perioada ocupata, cu ocazia showului CommunicAsia 2010, in cadrul caruia a lansat handseturile Wave 2, Wave 2 Pro si doua noi smartphone-uri Windows Mobile. De asemenea, Samsung a anuntat si handsetul cu proiector i8520, pe care il vazusem pentru prima oara in februarie. El va fi lansat in luna iulie si va purta numele de Galaxy Beam.

Samsung Galaxy Beam va debuta in Singapore si reprezinta o premiera, prin faptul ca este primul telefon din lume cu proiector si Android la bord. Handsetul ruleaza versiunea 2.1 a acestui OS si vine cu un display WVGA Super AMOLED de 3.7 inchi, WiFi 802.11 b/g/n, A-GPS si o camera de 8 megapixeli cu autofocus si suport pentru captura video HD.

Galaxy Beam

Seria Galaxy va mai include doua modele, Galaxy 5 i5500, anuntat deja in Italia sub numele de Samsung Corby Smartphone si Galaxy 3 i5800, pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos. Ambele terminale vor fi disponibile in Europa si Asia incepand de luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×