Motorola Droid X, intr-un preview detaliat

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.893 ori
<b>Motorola Droid X, intr-un preview detaliat</b>Este pe buzele tuturor si este un Droid... este vorba de noul Motorola Droid X, scapat recent pe web, sub forma de imagini ce par destul de oficiale si apoi ajuns pe mana celor de la Engadget pentru teste mai ample. Aparent, acest model urmeaza sa fie...

Este pe buzele tuturor si este un Droid... este vorba de noul Motorola Droid X, scapat recent pe web, sub forma de imagini ce par destul de oficiale si apoi ajuns pe mana celor de la Engadget pentru teste mai ample. Aparent, acest model urmeaza sa fie anuntat de operatorul american Verizon pe 23 iunie, dar pana atunci sa vedem ce au cei de la Engadget de zis despre el.

Smartphone-ul are un display enorm, de 4.4 inchi si per total putem considera acest telefon un raspuns al celor de la Motorola si Verizon la HTC EVO 4G. Fiindca tot am mentionat acest din urma model, amintim ca Droid X arata ca EVO 4G, cu diferenta ca noul smartphone este mai lung si mai lat, plus ca vine cu 4 butoane fizice aflate sub ecran, in locul celor touch-sensitive de pe EVO.

Motorola Droid X

In ce priveste ecranul, aflam ca Motorola Droid X foloseste un FWVGA capacitiv de 4.4 inchi, cu rezolutie de 854 x 480 pixeli si suport multitouch. Singura sa problema este ca display-ul este foarte glossy, mai bine zis toata partea frontala a telefonului este astfel. Handsetul ruleaza Android 2.1, in tandem cu o noua versiune a interfatei Motoblur (Ninjablur?).

Droid X

Camera noului Droid foloseste un senzor de 8 megapixeli si este capabila de captura video 720p, cu unele dezavantaje, cum ar fi un mic lag si un buton fizic al camerei foarte rigid. Sub carcasa lui Droid X se afla un procesor ARMv7 de 1 GHz si 8 GB de memorie, care asigura o performanta excelenta a terminalului si functionarea softurilor fara pic de lag.

Mai multe informatii gasiti in preview-ul detaliat al celor de la Engadget.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×